Meilahden kirkon seurakuntasali. Kuva: Töölön seurakunnan kuvapankki / Juha Martinmaa

Aikuiset Töölön seurakunnassa

Töölön seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille aikuisille aina nuorista aikuisista varttuneimpiin senioreihin – ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Töölön seurakunta järjestää aikuisille muun muassa luento- ja keskustelutilaisuuksia, kahviloita, retriittejä sekä harrastuskursseja soitinryhmistä kädentaitoihin ja joogaan. Tarjoamme myös ryhmätoimintaa niin yksinhuoltajille, omaishoitajille kuin surevillekin. Huomioimme toiminnassamme myös sukupuolivähemmistöt. Aikuisten toimintaa ohjaavat Töölön seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset.

Töölön seurakunnan monitoimitila Fokuksessa kauppakeskus Mall of Triplassa keskustellaan puolestaan kriittisesti kristinuskosta ja järjestetään toimintapajoja aina kirjoittamisesta maalaamiseen.

Aikuisten toiminta ja tapahtumat ilmoitetaan verkkosivujemme Tapahtumat-osiossa ja Töölön seurakunnan jäsentalouksiin kausittain postitettavassa paperisessa toimintaesitteessä, joka on saatavilla myös Töölön seurakunnan toimipisteillä.

Tervetuloa mukaan!