Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Koululaisten iltapäivätoiminta Töölön seurakunnassa

Seurakuntamme järjestää iltapäivätoimintaa 1. ja 2.-luokkalaisille koululaisille Töölön kirkon lastentilassa koulupäivisin kello 12–17. Iltapäivätoiminta toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

Iltapäivätoimintaan haetaan keväisin Helsingin kaupungin verkkosivuilla. Iltapäiväkerhoja ohjaavat seurakuntamme lastenohjaajat.  Lue tarkemmat tiedot tiloista verkkosivujemme Kirkot ja tilat -osiosta.

Koululaisten iltapäiväkerho on lapselle turvallinen paikka koulun jälkeen. Iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä sekä luoda hyvä pohja kasvulle ja oppimiselle. Iltapäiväkerhossa kiinnitetään huomiota leikkiin, luovuuteen, kädentaitoihin, myönteisiin elämyksiin ja liikuntaan sekä sisällä että ulkona. ltapäiväkerhossa on mahdollisuus tehdä myös läksyjä.

Iltapäiväkerhomaksu sisältää välipalan. Iltapäiväkerhon laskutiedot lähetetään huoltajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Ota yhteyttä laskutukseen liittyvissä kysymyksissä Helsingin seurakuntayhtymään sähköpostitse, iltapaivatoiminta.hsrky@evl.fi.

Meilahden kirkon iltapäiväkerho jatkuu myös syyskaudella 2023, mutta on siirtynyt HJK:n vetämäksi.

 

Töölön kirkon iltapäiväkerho, Topeliuksenkatu 4

Puhelin 050 380 1912.

Ohjaajat

Hanna Ristola, iltapäiväkerhon ohjaaja
puhelin 09 2340 6387
hanna.ristola@evl.fi

Pirjo Salmela, iltapäiväkerhon ohjaaja
puhelin 09 2340 6386
pirjo.s.salmela@evl.fi
 

Haemme lapset Töölön kirkon iltapäiväkerhoon Töölön ala-asteelta päivittäin lukujärjestyksen mukaisesti.