Helle helli yleisöä helluntaina 2019 seurakuntamme Töölö laulaa ja leikkii – Gospelia kaikille -iltakonsertissa Telia 5G Areenalla. Kuva: Töölön seurakunnan kuvapankki / Tuomo Björksten

Tule mukaan Töölön seurakunnan kerhoihin ja ryhmiin

Järjestämme toimintaa niin lapsiperheille, nuorille, aikuisille kuin uskonelämästä ja lähetystyöstäkin kiinnostuneille. Tarjoamme myös rikasta musiikkielämää konserteista monipuolisiin musiikin harrastusmahdollisuuksiin.

Vallitseva koronatilanne voi vaikuttaa tulevaan toimintaamme vuonna 2021. Ajantasaisimman tiedon toiminnasta saat aina suoraan sen järjestäjältä ja verkkosivuiltamme lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Tutustu kerho- ja ryhmätarjontaamme! Toimintaamme voit tutustua myös jäsentalouksiimme kausittain postitettavista toimintaesitteistä, joita on saatavilla myös seurakuntamme toimipisteillä.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!