Diakoniatyö Töölön seurakunnassa

Diakoniatyö on seurakunnan kokonaisvaltaista palvelutyötä ja ihmisen auttamista henkisesti, hengellisesti, aineellisesti ja sosiaalisesti. Diakoniatyö antaa yksilöllistä ja yhteisöllistä tukea elämän eri tilanteissa.

Diakonian viranhaltijan tunnistaa pantakauluksesta ja vihreästä paidasta, jonka väri kuvastaa kasvua. Kuvassa keskellä Meilahden kirkossa on Töölön seurakunnan johtava diakoniatyöntekijä Maija Åker. Kuva: Töölön seurakunnan kuvapankki / Mari Orpana (Kupli)

Diakoniatyöntekijät ovat tavoitettavissa koko kesän keskusteluja, ohjausta, neuvontaa ja taloudellista apua tarvitsevia varten arkisin puhelinnumerosta (09) 2340 6318. Koronavirustilanteen vuoksi emme tällä hetkellä tee valitettavasti kotikäyntejä ja hoidamme kohtaamiset pääsääntöisesti puhelimitse.