Musiikinopetusta palestiinalaiskoulussa. Suomen Lähetysseura toteuttaa Töölön seurakunnan lähetystyötä muun muassa kummityönä Palestiinassa. Kuva: Sari Lehtelä / Suomen Lähetysseura

Lähetys- ja avustustyö Töölön seurakunnassa

Töölön seurakunnan yhteiskunnallisessa ja kansainvälisessä toiminnassa keskustellaan ajankohtaisista aiheista ja kuullaan vierailijoiden terveisiä lähetystyön hankkeista ja ohjelmista.

Töölön seurakunta osallistuu keväisin osana yhteiskunnallista toimintaa valtakunnalliseen Yhteisvastuukeräykseen. Töölön seurakunnan yhteiskunnallinen toiminta järjestää paitsi ilmastonmuutosta käsitteleviä tilaisuuksia myös kuukausittain Kulttuuriklubi-nimisiä keskustelutilaisuuksia Temppeliaukion kirkossa. Maahanmuuttajille Töölön seurakunta järjestää monikulttuurisia kielikahviloita, joissa maahanmuuttajat voivat harjoitella suomen kieltä yhdessä Töölön seurakunnan vapaaehtoisten ja työntekijöiden kanssa.

Töölön seurakunnan kansainvälinen toiminta järjestää seurakuntalaisille muun muassa lähetys- ja rukouspiirejä sekä toimintaa Suomen Merimieskirkon kanssa. Töölön seurakunnan Hanna-ryhmässä tuetaan taloudellisesti ja rukouksin turkinkielisiä Toivoa naisille -ohjelmia.

Töölön seurakunnan yhteiskunnallinen ja kansainvälinen toiminta osallistuvat lisäksi erilaisiin kampanjoihin, tempauksiin ja myyjäisiin. Toimintaa ohjaavat Töölön seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset. Lähetys- ja avustustyön toiminta ja tapahtumat ilmoitetaan verkkosivujemme Tapahtumat-osiossa ja Töölön seurakunnan jäsentalouksiin kausittain postitettavassa paperisessa toimintaesitteessä, joka on saatavilla myös Töölön seurakunnan toimipisteillä.

Tervetuloa mukaan!

YouTube-video

Ota yhteyttä

henkilöstösihteeri
(09) 2340 4714
Jalavatie 6 B
00270 Helsinki

Työhöni kuuluu pääasiassa seurakunnan työntekijöiden palvelussuhteiden hallinnollisten asioiden hoitaminen ja henkilöstön tukeminen. Toimin myös yhteiskunnallisen toiminnan ja projektien tiimissä sihteerinä. Minut voit tavata myös seurakunnan kielikahvilatoiminnassa. 
 

kappalainen
(09) 2340 6350
Jalavatie 6 B
00270 Helsinki
seurakuntapastori, asessori
(09) 2340 4728
Jalavatie 6 B
00270 Helsinki
kansainvälisen työn sihteeri
(09) 2340 6316
Mechelininkatu 32 a B
00260 Helsinki
seurakuntapastori
(09) 23404726
Mechelininkatu 32 a B
00260 Helsinki