Vapaaehtoistoiminta Töölön seurakunnassa

Vapaaehtoistoiminta on yksi tapa osallistua seurakunnan elämään. Monet Töölön seurakunnan toimintaryhmistä ovat vapaaehtoisten ohjaamia. Vapaaehtoistehtäviä on tarjolla yksittäisistä tapahtumista aina suurempaa sitoutumista vaativiin viikoittaisiin tehtäviin.

Vapaaehtoiseksi Töölön seurakuntaan

Haemme vapaaehtoisia muun muassa ruoanvalmistus- ja tarjoilutehtäviin Meilahden ja Töölön kirkkojen, Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastin sekä kauppakeskus Mall of Triplassa sijaitsevan Töölön seurakunnan monitoimitila Fokuksen ruokailutoimintaan. Vapaaehtoisia toivotaan myös juttuseuraksi kotona asuville vanhuksille. Lisäksi seurakuntamme vapaaehtoiset tarvitsevat uusia innokkaita jäseniä ryhmäänsä, joka käy pitämässä hartaushetkiä alueen eri laitoksissa.

Tarjolla on runsaasti myös muita vapaaehtoistehtäviä eri-ikäisten parissa. Kaikki vapaaehtoiset perehdytetään ja tarvittaessa koulutetaan tehtäviin. Uusille vapaaehtoistehtävistä kiinnostuneille järjestetään info- ja rekrytointitapahtuma maaliskuussa 2020.

Lisätietoja:

Lauri Anttila, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori