Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Perheleirit Töölön seurakunnassa

Perheleireissä on huomioitu erityisesti perheen pienimmät.

Järjestämme vuosittain kahdesta kolmeen perheleiriä yhdessä muiden Helsingin kantakaupungin seurakuntien kanssa. Perheleireille ovat tervetulleita niin ydin-, uusio-, sateenkaari- kuin yksinhuoltajaperheet ja esimerkiksi isovanhemmat lastenlastensa kanssa.

Leirit järjestetään pääsääntöisesti Helsingin seurakuntayhtymän leirikeskuksissa, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Leireille voi saapua joko yhteisellä bussikuljetuksella tai omalla autolla.

Perheleireillä järjestetään toimintaa sekä sisällä että ulkona. Ohjelmaan voi osallistua oman halunsa mukaan. Perheleirit antavat mahdollisuuden virkistäytyä ja tutustua toisiin lapsiperheisiin luonnonkauniiden leirikeskusten ympäristöissä. Leirimaksut ovat aikuiselta 50 euroa ja 5–17-vuotiailta 30 euroa. Alle 5-vuotiaille perheleirit ovat ilmaisia.

Tarkemmat tiedot perheleireistä löytyvät verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta lähempänä leirien ajankohtaa. Perheleireille ilmoittaudutaan Helsingin seurakuntien sähköisessä asiointipalvelussa.

Perheleirit vuonna 2021

• Syksyn perheleiri pe 20.–su 22.8. Paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Lue tarkemmat leiritiedot verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta.