Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Perheleirit Töölön seurakunnassa

Perheleireissä on huomioitu erityisesti perheen pienimmät, mutta kaikenikäiset leiriläiset ja kaikenlaiset perheet ovat leireille tervetulleita.

Järjestämme vuosittain kahdesta kolmeen perheleiriä yhdessä muiden Helsingin kantakaupungin seurakuntien kanssa. Perheleireille ovat tervetulleita niin ydin-, uusio-, sateenkaari- kuin yksinhuoltajaperheet ja esimerkiksi isovanhemmat lastenlastensa kanssa.

Leirit järjestetään pääsääntöisesti Helsingin seurakuntayhtymän leirikeskuksissa, jotka sijaitsevat pääkaupunkiseudun läheisyydessä. Leireille voi saapua joko yhteisellä bussikuljetuksella tai omalla autolla.

Perheleireillä järjestetään toimintaa sekä sisällä että ulkona. Ohjelmaan voi osallistua oman halunsa mukaan. Perheleirit antavat mahdollisuuden virkistäytyä ja tutustua toisiin lapsiperheisiin luonnonkauniiden leirikeskusten ympäristöissä. 

Tarkemmat tiedot perheleireistä löytyvät verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta lähempänä leirien ajankohtaa. Perheleireille ilmoittaudutaan Helsingin seurakuntien sähköisessä asiointipalvelussa.

 

Perheleirit vuonna 2023

Perheleiri 17.‒19.2.2023, Korpirauhan leirikeskuksessa Siuntiossa

Töölön, Kallion ja Tuomiokirkkoseurakunnan yhteinen perheleiri on kiva tapa aloittaa koululaisten hiihtoloma. Leirille ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet kaikenikäisten lasten kanssa.

Leirillä puuhataan kaikkea mukavaa sisällä ja ulkona. Jokaiselle perheelle on tarjolla oma huone. Tarkempia tietoja leiristä lähetetään leirikirjeessä ilmoittautuneille ilmoittautumisajan sulkeuduttua. Leirille voi saapua yhteiskuljetuksella eli tilausbussilla Kallion kirkolta tai vaihtoehtoisesti omalla autolla. Lähtö perjantaina klo 17 ja paluu sunnuntaina klo 14.

Hinta: aikuiset 70€ ja lapset 30€ (2-17v.) - Leirimaksu sisältää kuljetukset, ruoat, ohjelmana ja leirivakuutuksen.

Ilmoittautuminen sähköisesti 27.12.2022-25.1.2023 tämän linkin kautta.

 

 

POLKU23 -telttaleiri Keuruulla 4.-9.7.2023

Ilmoittaudu mukaan seurakuntien suurleirille joko yksin tai yhdessä kavereiden tai perheen kanssa. Polku23 on tarkoitettu kaikenlaisille innokkaille leiriläisille, jotka selviävät 5 yötä teltassa joko ilman vanhempia tai yhdessä vanhempien / isovanhempien / kummien tai muiden läheisten aikuisten kanssa.

Leirillä on majoittumista ja ohjelmaa varten omat alaleirit varhaisnuorille eli vuosina 2009-2014 syntyneille, yli 15-vuotiaille nuorille ja perheille, mutta kaikille ikäryhmille on myös yhteistä ohjelmaa. Jos perheessä on varhaisnuori, myös muu perhe voi halutessaan yöpyä varhaisnuorten leirissä ja osallistua tämän leirin toimintaan.

Hinnat:

  • Vuonna 2013 syntyneet ja sitä vanhemmat 130 €
  • Vuosina 2014-2019 syntyneet 100 €
  • Alle 3-vuotiailta leiri on maksuton

Hinta sisältää telttamajoituksen, yhteiskuljetuksen, ohjelman, leirin täysihoidon eli 4 ateriaa päivässä ja vakuutuksen.

Leiri laskutetaan heinäkuussa leirin jälkeen, eräpäivä on 31.7.2023.

Sähköinen ilmoittautuminen 20.1.-26.3. seuraavilla lyhytlinkeillä:

bit.ly/POLKU23Varkka

bit.ly/POLKU23Perhe

Ilmoita allergia- ja ruokavaliotiedot myös Tytille (tytti.friberg@evl.fi) viimeistään 26.3.2023.

Leiri-ilmoittautuminen on sitova ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 15.5.2023. Myöhemmin tulleista peruutuksista perimme 50 % osallistumismaksusta. Lääkärintodistuksella ilmoittautuminen on mahdollista perua myöhemminkin.

Lisätietoja:

Leirikirje lähetetään ilmoittajan sähköpostiin toukokuun loppuun mennessä.

Tytti Friberg (Kallion srk) p. 0503803252, tytti.friberg@evl.fi ja

Markus Lehtimäki (Töölön srk) p. 0503593559, markus.lehtimaki@evl.fi

www.polkuleiri.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa mukaan POLKU23 -leirille!

 

 

Perheleiri 25.‒27.8., Korpirauhan leirikeskus

Leirillä puuhataan kaikkea mukavaa sisällä ja ulkona. Tervetuloa mukaan kaikenlaiset perheet, mummeineen ja kummineen! Lisätietoja leiristä ja linkki ilmoittautumiseen tulevat lähempänä leiriä.

 

Leiritiedot tulevat löytymään ilmoittautumisen alettua myös verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta.

 

Lisätiedot:

Markus Lehtimäki, kasvatuksen pappi, p. 050 359 3559, markus.lehtimaki@evl.fi