Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Vauvakerhot Töölön seurakunnassa

Onnittelut pienokaisesta! Vauva tuo tullessaan suuria muutoksia.

Tule mukaan jakamaan vanhemmuuden kokemuksia ja tutustumaan muihin alueella asuviin vauvaperheisiin loruttelun, laulun ja leikin merkeissä. Lue tarkemmat tiedot kerhoista verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta ja tiloista Kirkot ja tilat -osiosta. Vauvan kanssa voit osallistua myös perhekerhoihimme

Esikoisvauvakerhot

Esikoisvauvakerhoon ilmoittaudutaan etukäteen kerhon ohjaajalle. Kerho on maksuton. Tarjolla on viikoittain pientä purtavaa.

Syyskausi 2023

Tuomaankirkon esikoisvauvakerho

Torstaisin 7.9.–30.11.  (ei viikolla 42) kello 14–15.30. Tuomaankirkko sijaitsee Meilahden kirkon kiinteistössä osoitteessa Pihlajatie 16. Lisätietoja ja ilmoittautuminen: sirpa.huhtamaki@evl.fi

Kerhiksen avoin vauvakerho

Keskiviikkoisin 4.10.–29.11. (ei viikolla 42) kello 13.00–14.30 osoitteessa Mechelininkatu 32 a C. Sisäänkäynti Kerhikselle löytyy Taivallahden kasarmien sisäpihalta, K-supermarket Kasarmin takapihalta. Pihalle käynti Mechelinikadun puolelta. Kerhis on matala kattolipallinen rakennus, jonka edessä kivinen pingispöytä.  Avoimeen vauvakerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja voi osallistua silloin, kun itselle parhaiten sopii. Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa sekä loruttelua ja laulua. Kerho on maksuton. Tervetuloa!

Lisätietoja: satu.antila@evl.fi

Kerhiksen esikoisvauvakerho kokoontuu nuortentila Kerhiksellä Taivallahden kasarmeilla.

Vauvakerhot

Syyskausi 2023

Avoin vauvakerho

Tiistaisin 4.9.–15.12. (ei vko 42) kello 13.30–15 Fokuksessa kauppakeskus Mall of Triplassa (5. krs) osoitteessa Pasilan Asema-aukio 1 A. Avoimeen vauvakerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen ja osallistua voi silloin, kun itselle parhaiten sopii. Kerho on maksuton. 

Lisätietoja

Sirpa Huhtamäki, lastenohjaaja
puh. (09) 2340 6382
sirpa.huhtamaki@evl.fi

Emilia Kuusisto, lapsi- ja perhetyön pappi
puh. 050 477 1675
emilia.e.kuusisto@evl.fi