Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Kouluikäiset Töölön seurakunnassa

Järjestämme kouluikäisille lapsille koulupäivien jälkeen turvallista ja hauskaa toimintaa, jota ohjaavat seurakuntamme lastenohjaajat, varhaisnuorisotyön- ja nuorisotyönohjaajat sekä koulutetut vapaaehtoiset nuoret.

Seurakuntamme järjestää kouluikäisille muun muassa

Helsingin seurakunnat kutsuvat muun muassa kaikki kymmenen vuotta täyttävät koululaiset vuosittain Kymppisynttärit-tapahtumaan Linnanmäelle.

Ilmoitamme kouluikäisille suunnatun toimintamme verkkosivujemme Tapahtumat-osiossa ja seurakuntamme jäsentalouksiin kausittain postitettavissa paperisissa toimintaesitteissä, joita on saatavilla myös seurakuntamme toimipisteillä. Toimipisteillämme on saatavilla myös seurakuntamme lapsi- ja perhetyön omia kausitoimintaesitteitä.

Lasten ja perheiden uutiskirje

Tahdotko saada ajankohtaiset tiedot lasten ja perheiden toiminnasta sähköpostiisi? Töölön seurakunnan lasten ja perheiden postituslistan kautta saat tiedon lähitulevaisuuden toiminnasta helposti sähköpostiisi ja pysyt ajantasalla siitä, mitä on luvassa. Viestejä tulee n. 1-2 kuukauden välein. Lisää itsesi uutiskirjeen tilaajaksi tämän linkin kautta: https://kirkkohelsingissa.mailpv.net/Linkki avautuu uudessa välilehdessä 
Valitse listasta "Töölön seurakunta lapset ja perheet" ja kirjoita sähköpostisi sille varattuun kohtaan ja lopuksi paina "Tilaa". 

Seurakunnan vuokrattavat tilat lastenjuhliin

Seurakuntamme tiloista Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti on vuokrattavissa lasten syntymäpäiväkutsuja tai lastenjuhlia varten. Lue lisää tilavuokrista Kirkot ja tilat -osiosta.

Ota yhteyttä

varhaisnuorisotyönohjaaja
(09) 2340 4752
Jalavatie 6b
00270 Helsinki
seurakuntapastori
(09) 2340 4727
Topeliuksenkatu 4
00260 Helsinki

Olen 34-vuotias lapsi- ja perhetyön pappi. Vastaan Töölön kirkon messu- ja musiikkielämästä, mutta työskentelen laajasti koko seurakuntamme alueella. Messujen ja toimitusten lisäksi voit bongata minut esimerkiksi perhe- ja puuhamessuissa, koulujen ja päiväkotien kirkoissa, Meilahden esikoisvauvakerhossa tai vaikka perheleirillä. 
Luonteeltani olen iloinen ja sosiaalinen. Tasa-arvo, ihmisoikeudet ja lasten oikeudet ovat minulle tärkeitä arvoja. Palvelenkin kaikkia pareja ja kaikenlaisia perheitä tasa-arvoisesti. Pappisvihkimykseni sain tammikuussa 2018, sitä ennen toimin toisessa ammatissani opettajana. Vapaa-aikani vietän 4-vuotiaan lapseni kanssa, lenkillä tai musiikin parissa.
Tule rohkeasti juttelemaan!

seurakuntapastori
(09) 2340 6355
Jalavatie 6b
00270 Helsinki
lastenohjaaja
(09) 2340 4753
Jalavatie 6b
00270 Helsinki
iltapäiväkerhon ohjaaja
(09) 2340 6387
Topeliuksenkatu 4
00260 Helsinki
iltapäiväkerhon ohjaaja
(09) 2340 6386
Topeliuksenkatu 4
00260 Helsinki