Temppeliaukion kirkon turistitoiminta

Turistitoiminnan oppaat toimivat Temppeliaukion kirkolla. Tutustu Temppeliaukion kirkon kotisivuihin temppeliaukionkirkko.fi.
The guide team is located at Temppeliaukio Church. Read more on home page of Temppeliaukio Church temppeliaukionkirkko.fi

Palvelupäällikkö / Customer Service Manager
Lutherinkatu 3

Temppeliaukion kirkon vierailutoiminta, konserttien koordinointi & turistitoiminnan tiimin tiimivastaava. / Tourism management and concert bookings at Temppeliaukio Church. Team Head for the Tourism Department of Töölö Parish.

Sanna Heikkinen

Opas / Guide

Työvapaalla 15.2.2022 saakka / Leave of absence till Feb 15th 2022

Piia Klemi

Turisti- ja kauppakeskuspappi / Tourist and Shopping Mall Priest

Fokus, Mall of Tripla (Pasila) & Temppeliaukion kirkko

Heli Suhtala Uvalic

Palvelupäällikkö / Customer Service Manager

Anna Tilli

Pääopas / Senior Guide
Lutherinkatu 3

Temppeliaukion kirkon opastusten koordinointi / Booking of guided tours at Temppeliaukio Church

Työskentelen Temppeliaukion kirkon vs. pääoppaana. Suunnittelen ja kehitän Temppeliaukion kirkon turistityötä yhteistyössä palvelupäällikön ja muun taitavan tiimimme kanssa. Toimin vakituisista ja osa-aikaisista työntekijöistä koostuvan opasjoukkomme ryhmänvetäjänä.

Vastaan Temppeliaukion kirkon opastustoiminnan koordinoinnista ja sisällöistä. Voit varata meiltä opastuksen suomen, ruotsin ja englannin lisäksi lukuisilla muilla kielillä – kysy mieluusti lisää!

Työhöni sisältyy laajasti myös viestinnällisiä tehtäviä: muun muassa Temppeliaukion kirkon omien kotisivujen temppeliaukionkirkko.fi sisältöjen päivitykseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä minuun.

Lämpimästi tervetuloa Temppeliaukiolle!