Uutislistaukseen

Temppeliaukion kirkon kesäkahvilan kahvilatyöntekijöitä terassikahvilla ulkona kirkon pihalla. Taustalla nä...

Temppeliaukion kirkon kesäkahvila palvelee koko kesän ajan

25.6.2020 11.29 Temppeliaukion kirkon kesäkahvila on toiminut kirkon kerhotiloissa ja pihalla joka kesä vuodesta 2015 lähtien.

Temppeliaukion kirkon kesäkahvila on avoinna joka päivä kello 10–18 osoitteessa Temppelikatu 16 C.

Temppeliaukion kirkon kesäkahvila on avoinna 31.8. asti joka päivä kello 10–18 osoitteessa Temppelikatu 16 C. Kesäkahvilassa on myynnissä muun muassa korvapuusteja, croissantteja ja kakkupaloja sekä virvokkeita ja kahveja perinteisestä suodatinkahvista erikoiskahveihin. Kahvilatuotteita voi nauttia joko kesäkahvilan sisätiloissa tai terassilla. Noudatamme kesäkahvilassa käsihygieniaa.

Kesäkahvilassa on lisäksi myynnissä Suomi-aiheisia ja Temppeliaukion kirkko -aiheisia matkamuistoja. Esillä on myös seurakuntamme työntekijöiden taideteoksia kuten Temppeliaukion kirkon turistipappi Piia Klemin maalauksia Naantalin merenrannoilta. Kesäkahvila on toteutettu tänä kesänä yhteistyössä Finlaysonin kanssa.

Kuva: Benno Rodenbeck