Töölön seurakunnan työntekijät

Seurakunnassamme työskentelee yli seitsemänkymmentä eri alojen ammattilaista. Seurakuntaneuvostossamme toimii kuusitoista luottamushenkilöä. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

Lisäksi seurakunnassamme työskentelee useita kymmeniä tuntityöntekijöitä. Seurakunnan vapaaehtoistehtävissä toimii lähes viisisataa henkilöä.

Kuva: Juha Laitalainen

Palvelemme puhelimitse ma, ti, to ja pe kello 10–15 ja ke kello 13–17 numerossa 09 2340 6300 ja sähköpostitse osoitteessa toolo.srk@evl.fi.
Kirkkoherranvirasto, Mechelininkatu 32 a B, on avoinna asiointia varten tiistaisin kello 10-15.
Meilahden kirkon seurakuntatoimisto , Jalavatie 6 B, on avoinna asiointia varten maanantaisin kello 10–15. Toimisto on  kesä-elokuussa suljettu.

Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

vt. kirkkoherra
Jalavatie 6 B

Riikka-Eliina Juhantalo

Topeliuksenkatu 4

Olen Riikkis ja toimin Töölössä nuorisopappina. Hommiini kuuluu nuorten toiminnan lisäksi myös partion kanssa tehty yhteistyö ja se sopii entiselle partiolaiselle erinomaisesti!
Nuorisohommien lisäksi teen papin perustyötä eli kasteita, vihkimisiä ja hautajaisia. Perustyössä erityisesti jumalanpalvelukset ovat lähellä sydäntäni.
Olen melko puhelias, nauran äänekkäästi ja innostun vaikka minkälaisista projekteista.
Vapaa-ajallani tykkään nauttia hiljaisuudesta, käydä remuamassa keikoilla sekä kuluttaa sohvaa leffoja katsellen. Tykkään suuresti myös pelaamisesta, joten
lautapeliseuraa meikäläisestä saa aina! Opettelen paremmaksi häviäjäksi, tosin siinä on vielä hommaa jäljellä.
Saa moikata, kun törmäillään!

Riikka-Eliina Juhantalo