Töölön seurakunnan diakoniatyön jouluavustusten hakeminen vuonna 2023

Diakonian jouluavustushakemus

Diakoniatyön jouluavustukset on tarkoitettu pienituloisille Töölön seurakunnan alueella vakituisesti asuville perheille, pariskunnille ja yksineläville. Avustushakemukset käsitellään diakoniatiimissä. Vuonna 2023 pyrimme huomioimaan avustushakemuksissa ensi kertaa avustusta hakevat. 

Avustus voi olla ruoka-avustus ja/tai lapsen joululahja. Lapsen joululahja on vuonna 2023 lahjakortti uimahalliin.

Paperisia hakulomakkeita saa Töölön seurakunnan kirkkoherranvirastosta, Töölön seurakunnan toimipisteiltä ja oman asuinalueen diakoniatyöntekijältä. Tiedustelut virka-aikana puhelinnumerosta (09) 2340 6318 tai verkkosivuiltamme www.seurakuntatoolo.fi.

Hakemuksen on oltava perillä sunnuntaina 22.10.2023 mennessä. Paperisen hakemuksen voi tuoda diakoniatyöntekijälle tai lähettää postitse osoitteeseen "Diakoniatyö, Töölön seurakunta, Mechelininkatu 32 a B, 00260 Helsinki" tai sähköpostitse osoitteeseen diakonia.toolo@evl.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikoksi "Jouluavustushakemus".

Jouluavustusta hakeneille ilmoitetaan päätöksestä puhelimitse viikon 48 aikana.

Täytä hakemus huolella. Vaillinaisesti täytettyjä hakemuksia ei huomioida. Lisätietoja ja tarvittaessa apua lomakkeen täyttämiseen saa diakoniatyöntekijöiltä.

Tiedot rekisteröidään Töölön diakoniatyön asiakasrekisteriin. Helsingin seurakuntayhtymän verkkosivuilla olevaan tarkkaan tietosuojarekisteriselosteeseen pääset klikkaamalla tästä virkkeestä. Rekisteriseloste nähtävissä myös diakoniatoimistoissa.

Täytä alle omat tietosi. Kaikki tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Valitse vaihtoehto
Valitse vaihtoehto

Täytä alle avio- tai avopuolisosi tiedot. Jos sinulla ei ole avio- tai avopuolisoa, siirry kohtaan 14.

Valitse vaihtoehto

Täytä alle omat nettotulosi kuukaudessa. Kirjoita 0, jos et saa kyseistä tuloa.

Täytä alle avio- tai aviopuolisosi nettotulot kuukaudessa. Kirjoita 0, jos sinulla ei ole avio- tai avopuolisoa tai jos puolisosi ei saa kyseistä tuloa.

Täytä alle perheesi nettotulot yhteensä.

Täytä alle perheesi menot kuukaudessa. Kirjoita 0, jos perheelläsi ei ole kyseistä menoa.

Täytä alle lainat, velat ja ulosotto kuukaudessa.

43. Olen saanut aiemmin jouluavustusta.
44. Haen
47. Vakuutan antamani tiedot oikeiksi.