Uutislistaukseen

Anna konkreettista apua hädässä oleville ukrainalaisille – Helsingin seurakunnat jalkautuvat keräyslippaiden kanssa kaupungin kaduille

2.3.2022 16.05

Helsingin seurakunnat jalkautuvat torstaina 3.3. Helsingin kaduille keräyslippaiden kanssa. Hätäapukeräyksen tarkoituksena on kerätä varoja Ukrainassa kodeistaan paenneiden perheiden auttamiseksi. Ukrainalaiset tarvitsevat sodan keskellä kiireesti suojaa, ruoka-apua ja perustarvikkeita.

Töölön seurakunnan keräyspisteet ovat Pasilassa, Mall of Triplan 1. kerroksessa, Pasilan asemalla Triplan 4. kerroksessa ja Fokuksessa, Triplan 5 . kerroksessa.

Hätäkeräys on Kirkon Ulkomaanavun eli KUA:n järjestämä.

Miten autan parhaiten?

Moni miettii juuri nyt, miten voisi konkreettisesti auttaa Ukrainan sodan keskellä hädässä olevia ukrainalaisia. Tunnetut avustusjärjestöt, kuten KUA, pystyvät toimittamaan avun luotettavasti perille. Lisäksi järjestöt pystyvät kohdentamaan avun tarpeiden mukaan. Siksi raha on hyvä tapa auttaa.

Voit tehdä Kirkon ulkomaanavun kautta lahjoituksen ukrainalaisille myös täällä.