Uutislistaukseen

Tule mukaan tunnetaideterapiaryhmään!

26.8.2021 16.42

Tervetuloa tunnetaideterapia-työpajaan, jossa käydään läpi omaa elämänkaarta sekä omia kipupisteitä tunteita herättävän koronavuoden jälkeen. Matalan kynnyksen työpajaan ovat kaikki ikään tai sukupuoleen katsomatta lämpimästi tervetulleita kokeilemaan terapeuttista maalaamista.  
 
Alussa kuuntelemme kehoa ja hiljennymme itseemme rauhallisesti hengittäen. Sen jälkeen siirrymme maalaamaan hiljentyen. Maalaaminen tapahtuu intuitiivisesti silmät kiinni, paljain käsin myrkyttömillä Gouache-väreillä. Halutessaan voi käyttää sivellintä jos ei pysty käsin koskemaan väriin. Jokainen voi maalaushetken jälkeen pohtia teoksen herättämiä tunteita esim. runon muodossa tai omassa mielessään. Lopuksi käymme kaikkien työt läpi yhdessä ryhmän kanssa. Henkilö voi itse kertoa maalauksesta ja sen jälkeen muut ryhmän jäsenet voivat tuoda esille teoksen herättämiä tunteita oman historian kautta. 
 
Ryhmän läsnäolo on tärkeä ja siitä saa tukea ja turvaa käsiteltäessä kipeitäkin asioita. Kaikki tunteet ovat sallittuja. Ryhmän kesken on vatiolovelvollisuus. Pidämme tietenkin myös hauskaa emmekä ota asioita liian vakavasti. 

Lämpimästi tervetuloa maalaamaan! Työpajan vetäjänä on tunnetaideterapeutti Sini-Marja Niska ja mukana on pappi Virva Krans. 

Lisätietoja virva.krans@evl.fi. 

Suljettu ryhmä kokoontuu kolme kertaa ja siihen mahtuu 10 henkilöä. 

Järjestämme kaksi kurssia tiistaipäivisin, ensimmäinen 28.9.; 5.10. ja 12.10. ja toinen 2.11.; 9.11. ja 16.11. klo 11-12.30. 
Ilmoittautuminen kurssille 1 maanantaina 6.9. alkaen ja kurssille 2 maanantaina 11.10. alkaen. Kurssimaksu on 50 euroa/kurssi.

Ilmoittaudu kursseille tästä