Ilmoittautuminen päiväkerho Nalleihin aukeaa huhtikuussa

18.3.2021 13.50

Päiväkerho Nallet on 2,5–5 -vuotiaiden päiväkerhoryhmä, joka tarjoaa lapselle laadukasta ja virikkeellistä varhaiskasvatusta.

Nallet kokoontuu neljästi viikossa maanantaista torstaihin kello 9–12 Töölön kirkon lastentilassa. Lapsi voi osallistua päiväkerhoon 2–4 kertaa viikossa oman kehitystason ja perheen tarpeiden mukaan. Kerhossa syödään omat eväät. Kerhoa ohjaavat Töölön seurakunnan lastenohjaajat Satu Antila ja Sirpa Huhtamäki.

Kerhon lukukausimaksu on kahtena päivänä viikossa osallistuvalta lapselta 60 euroa, kolmena päivänä osallistuvalta 90 euroa ja neljänä päivä osallistuvalta 120 euroa. Lasku lähetetään sähköisesti toimintakauden aikana.

Päiväkerho Nalleihin haetaan huhtikuussa lukuvuodeksi kerrallaan Helsingin seurakuntien sähköisessä asiointipalvelussa.

Lisätietoja voit lukea päiväkerhon sivulta tästä linkistä