Käsinpiirretty musta teksti

Osallistu Töölön kirkon oman värityskirjan tekoon

21.12.2020 15.25

Tehdään yhdessä värityskirja Töölön kirkosta!

Helsingin Taka-Töölössä sijaitseva Töölön kirkko tunnetaan upeista väreistään. Vuonna 2020 90-vuotisjuhlavuottaan viettäneestä kirkosta taideteoksineen ja yksityiskohtineen tehdään ensi vuonna seurakuntamme vapaaehtoisvoimin kaikenikäisille suunnattu värityskirja. Ilmoittaudu mukaan piirrostalkoisiin lähettämällä viesti seurakuntapastori Tuomas Meurmanille sähköpostitse osoitteeseen tuomas.meurman@evl.fi tai puhelinnumeroon 040 828 1820.

Vastauksena saat sähköisessä muodossa kuvia kirkosta ja sen yksityiskohdista, joiden pohjalta voit piirtää yhden tai useamman teoksen. Piirrä kuvat valkoisille A4-paperiarkeille mustalla värillä, mieluiten tussilla. Käytä rohkeasti omaa tyyliäsi. Tavoitteena ei ole tehdä tarkkoja kopioita valokuvista! Valmiiden piirrosten toimittamisesta ja toimittamisen aikataulusta värityskirjaa varten sovitaan erikseen. Värityskirja julkaistaan keväällä 2021 ja se on saatavilla veloituksetta Töölön kirkolta.

Lisätietoja:

Tuomas Meurman, seurakuntapastori