Uutislistaukseen

Sisäkuva Temppeliaukion kirkosta, jossa näkyy muun muassa kirkon penkkejä, turisteja ja sisäkatto. Kuva: Töölön seurakunnan kuvapankki / Juha Martinmaa

Temppeliaukion kirkko on avoinna vierailijoille alkuvuoden ajan arkisin ja lauantaisin

17.12.2020 10.52

Temppeliaukion kirkko on avoinna vierailijoille arkisin ja lauantaisin loppiaisesta maaliskuun loppuun.

Helsingin Etu-Töölössä sijaitseva Temppeliaukion kirkko on avoinna vierailijoille loppiaisesta alkaen arkisin ja lauantaisin. Uudet aukioloajat astuvat voimaan viikolla yksi ja ovat voimassa maaliskuun 2021 loppuun asti.

– Sunnuntait varaamme jatkossa messuja ja kirkollisia toimituksia varten, Töölön seurakunnan kirkkoherra Hannu Ronimus sanoo.

Töölön seurakunta arvioi uudelleen maaliskuussa kirkon aukioloajat vierailijamäärän ja koronapandemiatilanteen perusteella. Joulunajan Temppeliaukion kirkko on avoinna päivittäin ja kirkon tarkat aukiolokellonajat löytyvät Temppeliaukion kirkon kotisivuilta temppeliaukionkirkko.fi.

Temppeliaukion kirkko on yksi Suomen suosituimmista nähtävyyskohteista, Suomen suosituin sisänähtävyyskohde ja Suomen kansainvälisesti tunnetuimpia arkkitehtuurikohteita. Vuonna 2019 Temppeliaukion kirkossa vieraili yli 938 000 kävijää.

Lisätietoja:

Hannu Ronimus, kirkkoherra, rovasti