Uutislistaukseen

Turvallisuusohjeet graafisten kuvien muodossa seurakunnan tilaisuuksiin. Sinisellä pohjalla näkyy viisi val...

Toimintamme on tauolla 30.11.–20.12. Temppeliaukion kirkon messuja lukuun ottamatta

30.11.2020 12.38

Helsingin hiippakunnan 27.11. antamien suositusten mukaan seurakunnassamme järjestettävä toiminta on tauolla 30.11.–20.12. Temppeliaukion kirkon messuja lukuun ottamatta.

Seurakunnassamme järjestettävä toiminta keskeytetään 30.11.–20.12. väliseksi ajaksi Temppeliaukion kirkon messuja lukuun ottamatta. Tämä kattaa kaiken seurakuntamme kokoavan toiminnan, aikuisten pienryhmätoiminnan ja lasten sekä alle 20-vuotiaiden nuorten sisätiloissa tapahtuvan pienryhmätoiminnan. Alakoululaisten iltapäiväkerhot jatkavat toimintaansa kaupunkien perusopetusta koskevien linjausten ja ohjeiden mukaisesti.

Temppeliaukion kirkon sunnuntaimessut ovat katseltavissa YouTubessa

Temppeliaukion kirkon sunnuntaimessuihin voi osallistua korkeintaan 10 henkilöä messun järjestäjät mukaan lukien. Meilahden ja Töölön kirkoissa ei järjestetä messuja. Temppeliaukion kirkon sunnuntaimessut ovat lisäksi kateltavissa suorana lähetyksenä seurakuntamme YouTube-kanavalla sunnuntaisin kello 10.

Perhejuhliin korkeintaan 10 henkilöä

Kirkollisissa toimituksissa, kuten kasteissa ja häissä, voi olla läsnä enintään 10 henkilöä seurakunnan työntekijät mukaan lukien. Kirkolliset toimitukset on kuitenkin pyrittävä järjestämään mahdollisimman pienellä joukolla ja ensisijaisesti seurakunnan tiloissa. Hautaan siunaamisissa voivat olla läsnä vainajan kaikkein lähimmät omaiset, vaikka 10 henkilön raja ylittyisikin.

Kirkkotilamme ovat auki hiljentymistä varten 

Temppeliaukion kirkko on avoinna päivittäin kello 10–17 ja monitoimitila Fokus kello 12–18 hiljentymistä, rukousta ja keskusteluapua varten. Päivystävä pappi on tavattavissa sielunhoidollista keskustelua varten päivittäin Temppeliaukion kirkossa kello 10–17 ja sunnuntaisin Meilahden kirkossa kello 11–13 ja Töölön kirkossa kello 12–14.

Noudatamme tiloissa 10 henkilön henkilörajoitusta ja muita viranomaissuosituksia. Tiloihimme saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Kaikissa tilanteissa on noudatettava 1–2 metrin turvavälejä. Käsien pesua ja desinfiointia edellytetään. Kaikille yli 13-vuotiaille suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä.

Lue lisää Helsingin seurakuntayhtymän uutisesta.