Uutislistaukseen

Palavia tuikkukynttilöitä Temppeliaukion kirkon sisäkallioseinää vasten. Kuva: Töölön seurakunnan kuvapankki / Niko Hanninen

Pyhäinpäivänä muistetaan edesmenneitä läheisiä

27.10.2020 16.18

Pyhäinpäivänä 31.10. vietetään pyhäinpäivän messua ja iltakirkkoja, joissa sytytetään muistokynttilät seurakunnassa vuoden aikana hautaan siunatuille vainajille.

Töölön seurakunnan pyhäinpäivän messua vietetään tänä vuonna Töölön kirkossa. Pyhäinpäivän iltakirkoissa Meilahden ja Temppeliaukion kirkoissa luetaan vuoden aikana kirkkojen alueilla hautaan siunattujen vainajien nimet ja sytytetään heille muistokynttilät.

Töölön seurakunnan pyhäinpäivän tilaisuudet 31.10.2020:

• pyhäinpäivän messu Töölön kirkossa kello 12
  • pyhäinpäivän iltakirkko Meilahden kirkossa kello 18
  • pyhäinpäivän iltakirkko Temppeliaukion kirkossa kello 18.

Lue lisää pyhäinpäivän tilaisuuksistamme verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta.

Pyhäinpäivää vietetään vuosittain loka-marraskuun vaihteessa lauantaina, jolloin muistetaan edesmenneitä rakkaita sytyttämällä heille kynttilöitä. Kynttilän voi sytyttää hautausmaalla myös muualle haudattujen muistomerkille.