Uutislistaukseen

Gospelia kaikille Mass Choir. Mainoskuvassa näkyy siluettivalokuva naislaulajasta, ja taustalla näkyy laula...

Ilmoittautuminen syksyn 2020 Gospelia kaikille Mass Choir VI -ryhmään on auki

7.5.2020 11.14 Gospelia kaikille Mass Choir. Siluettivalokuva laulajan päästä, ja taustalla näkyy laulava massakuoro.

Syksyn 2020 Gospelia kaikille Mass Choir VI -ryhmään ilmoittautuminen on auki. Ilmoittautumisaika päättyy 21.8. kello 23.30. Ilmoittaudu heti mukaan, sillä suursuosion saavuttaneen massakuoron paikat viedään käsistä!

Onko gospel lähellä sydäntäsi? Saako rytmimusiikki lanteesi keikkumaan? Haluatko laulaa tai houkutteleeko esiintyminen? Tule mukaan opettelemaan gospelin laulamista, rytmiä ja liikettä Stadin rautaisimman gospelkuoron kanssa! Gospelia kaikille Mass Choir on matalan kynnyksen massakuoro, joka kokoaa yhteen jopa kolmesataa gospellaulusta kiinnostunutta aikuista ympäri pääkaupunkiseudun. Osallistujilta ei edellytetä aiempaa laulukokemusta, vaan halu laulaa yhdessä riittää.

Massakuorossa opetellaan gospellauluja yksi- ja moniäänisesti, kokeillaan Complete Vocal -tekniikkaa ja gospelsoundia sekä rytmikkääseen gospellauluun kuuluvaa liikkumista. Massakuoroa johtaa gospelkanttori Nina Pakkanen.

Ensimmäinen kokoontuminen on sunnuntaina 27.9. kello 15–17 Meilahden kirkossa. Syyskauden 2020 kokoontumiset ovat 27.9., 25.10., 22.11. ja 9.12., mutta sitoutumista jokaiselle kokoontumiskerralle ei edellytetä. Tule mukaan silloin, kun pääset! Osallistumismaksu on 40 euroa/syyskausi, tulitpa mukaan heti ensimmäisellä kerralla tai vasta myöhemmin. Syyskausi huipentuu Gospel Christmas -konserttiin Johannekesen kirkossa lauantaina 12.12.2020.

Gospelia kaikille Mass Choir on osa Töölön, Lauttasaaren, Kallion ja Paavalin seurakuntien, Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan, Helsingin seurakuntayhtymän yhteisen seurakuntatyön ja Gospel Helsinki ry:n Gospelia kaikille 2020–2021 -hanketta.

Gospel tarkoittaa "hyviä uutisia". Musiikilla ja kuorossa laulamisella on tutkitusti elämänlaatua parantavia vaikutuksia. Yhdessä laulaminen parantaa keskittymiskykyä ja lisää yhteisöllisyyden kokemusta. Gospelmusiikki kohottaa mieltä, antaa toivoa ja syventää hengellisyyden kokemusta. Tunne on vahvasti läsnä gospelmusiikissa. Gospelissa elävät usko, toivo ja rakkaus – elämän peruspilarit, jotka kantavat läpi koettelemusten ja tuovat toivoa vaikeina aikoina, mutta myös antavat rytmin ja sävelet riemuun sekä ylistykseen.