Uutislistaukseen

Piirrosgrafiikka, jossa näkyy riveittäin pääasiassa oransseja munia ja munakoreja tipujen kera.

Pääsiäistilaisuudet siirtyvät Töölön seurakunnan YouTube-kanavalle

9.4.2020 17.44

Töölön seurakunnan pääsiäistapahtumat on peruttu koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi toisin kuin seurakunnan jäsentalouksiin postitetussa pääsiäisesitteessä ilmoitettiin.

Töölön seurakunnan YouTube-kanavalle julkaistaan kuitenkin seuraavat pääsiäistilaisuudet etukäteen kuvattuina tallenteina:

• palmusunnuntain sanajumalanpalvelus 5.4. klo 10, Temppeliaukion kirkko
  • lasten pääsiäiskirkko 6.4. klo 8, Tuomaankirkko
  • hiljaisen viikon konsertti 7.4. klo 19, Temppeliaukion kirkko
  • kiirastorstain ehtoolliskirkko 9.4. klo 18, Meilahden kirkko
  • pitkäperjantain sanajumalanpalvelus 10.4. klo 10, Temppeliaukion kirkko
  • pääsiäisen messu 12.4. klo 10, Temppeliaukion kirkko
  • 2. pääsiäispäivän pop-messu feat. Marjo Leinonen 13.4. klo 17, Töölön kirkko.

Lisäksi Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla voi osallistua pääsiäisenä rukouksen polkuun Ristin tie -videon kautta. Tilaisuuksiin ei voi osallistua paikan päällä kirkoissa, vaan ne ovat katseltavissa ainoastaan Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla.

Töölön seurakunnan pääsiäisesite postitettiin seurakunnan jäsentalouksiin ennen päätöstä tilaisuuksien perumisesta. Töölön seurakunnan toiminta on peruttu 31.5. asti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Pääsiäisen aikana keskusteluapua tarjoaa Töölön seurakunnan päivystävän papin puhelinnumeron (09) 2340 6302 lisäksi Helsingin seurakuntien yhteinen päivystävän papin puhelinnumero (09) 2340 9000 päivittäin kello 9–21.