Kevätesite jaellaan postitse tammikuun lopulla

10.1.2020 10.00

Töölön seurakunnan kevätkauden 2020 tapahtumaesite on saatavilla myös sähköisenä verkkosivuillamme.

Töölön seurakunnan kevätkauden 2020 paperinen tapahtumaesite jaellaan postitse Töölön seurakunnan jäsentalouksiin viikolla neljä. Kevätesite tulee samalla viikolla jakeluun myös Töölön seurakunnan toimipisteille, joiden yhteystiedot löytyvät verkkosivujemme Kirkot ja tilat -osiosta.

Töölön seurakunnan tapahtumat löytyvät kevätesitteen lisäksi verkkosivujemme Tapahtumat-osiosta. Lasten, lapsiperheiden ja koululaisten kerhot ja muskarit löytyvät Ilmoittaudu kevään 2020 lasten ja kouluikäisten kerhoihin ja muskareihin -uutisesta. Töölön seurakunnan kevätkauden 2020 tapahtumaesitteen voi ladata myös sähköisenä alla olevasta kuvalinkistä.