Kauneimmat Joululaulut heräävät eloon: Suuri Kauneimmat Joululaulut -elämys 15.12. Mall of Triplassa klo 13.00–13.45

28.11.2019 10.00

Valkoisissa vaatteissa tanssivia nuoria naisia näyttämöllä.

– Kauneimmat Joululaulut -elämyksessä joululaulut heräävät eloon. Joulun toiveet, perinteet, touhut ja tarina tuodaan ihmisten arkeen ja juhlaan tanssiteatterin keinoin. Tiedossa on niin humoristisia kuin koskettaviakin hetkiä, joissa voi peilata omia joulunodotuksiaan. Mikä joulussa lopuksi onkaan tärkeää?

Näin kuvailee tanssiryhmä Xaris Finlandin taiteellinen johtaja Titta Tunkkari Suurta Kauneimmat Joululaulut -elämystä, jonka Suomen Lähetysseura ja Töölön seurakunta tarjoavat Mall of Triplan Kulttuuriaukiolla (4. krs.) kolmantena adventtina ja kansallisena joululaulupäivänä 15.12. klo 13. Titta Tunkkari on elämyksen käsikirjoittaja, koreografi ja ohjaaja.

Mukana ovat myös 60-päinen Gospel Helsinki johtajanaan Nina Pakkanen, tanssiryhmä Xaris Finland ja Antti Vuori orkestereineen. Solisteina Ilta ja Mikael Konttinen.

Kauneimmat Joululaulut muodostavat rungon draamalle, jota elävöittävät Xaris Finlandin eri-ikäiset tanssijat. Mukana ovat myös joulun keskeiset hahmot: Maria, Joosef ja Jeesus-lapsi paimenten, tietäjien ja enkelten kera.

Karaoke-jatkot Fokuksessa

Tilaisuuden jälkeen on mahdollista jatkaa Kauneimmat Joululaulut -karaoken parissa Töölön seurakunnan tilassa Fokuksessa (5. krs) klo 14 alkaen niin kauan kuin lauluhaluja riittää. Karaoken juontaa kauppakeskuspappi Piia Klemi.

Karaoke on Kauneimpien Joululaulujen tämän vuoden uutuus, jonka Töölön seurakunta on ottanut heti käyttöön. Tule laulamaan suosikkijoululaulujasi!

Lisätietoa:

Titta Tunkkari, tanssiryhmä Xaris Finlandin taiteellinen johtaja, xarisfinland@gmail.com, puh. 040 5074 557

Ruut Lemmetyinen, Kauneimmat Joululaulut -koordinaattori, ruut.lemmetyinen@suomenlahetysseura.fi, puh. 040 5413 557

Auvo Naukkarinen, kappalainen, Töölön seurakunta, auvo.naukkarinen@evl.fi, puh. 09 2340 6310