Uutislistaukseen

Onko taloutesi tiukilla? Mietitkö jo tulevaa joulua? – Seurakuntamme diakoniatyön jouluavustusta haetaan nyt

Seurakuntamme alueella asuvilla pienituloisilla henkilöillä on mahdollisuus hakea jouluavustusta tukemaan perhekunnan joulunviettoa.

Myönnettävä apu voi olla sekä taloudellista tukea että joululahjoja perheen lapsille. Vuonna 2023 joululahja on uimalippu, jonka voi lunastaa kaikissa Helsingin Urheiluhallien toimipisteissä.

Jouluavustusta voi hakea joko sähköisesti verkkosivujen kautta tai toimipisteistämme saatavalla lomakkeella. Hakuaika päättyy sunnuntaina 22.10.2023. Myöhästyneitä tai puutteellisesti täytettyjä hakulomakkeita emme voi käsitellä. Kun teet hakemuksen verkossa, varmista että lomakkeen lähetettyäsi ruudulle tulee teksti ”Kiitos hakemuksestasi”. Tästä tiedät että hakemuksesi on saapunut perille. Sähköisen hakemuksen pääset tekemään tästä linkistä.

Palauta paperilomake diakoniatyöntekijälle tai postita se osoitteeseen "Diakoniatyö, Töölön seurakunta, Mechelininkatu 32a B, 00260 Helsinki". Voit myös lähettää sen sähköpostitse osoitteella diakonia.toolo@evl.fi. Kirjoita viestin otsikoksi "Jouluavustushakemus".

Tästä linkistä voit tarkistaa, asutko Töölön seurakunnan alueella. 

Lisätietoja ja mahdollista apua lomakkeen täyttämiseen saat diakoniatyöntekijöiltämme arkisin virka-aikana p. 09 2340 6318.

Ilmoitamme jouluavustuspäätöksistä viikon 48 aikana.

Siunattua syksyä!
Töölön diakoniatiimi Maija, Sirkku, Heidi ja Pasi

5.9.2023 11.57