Uutislistaukseen

Gospelia kaikille -kuoron syyskausi

Puhutteleeko gospel sydäntäsi? Saako rytmimusiikki lanteesi keikkumaan? Tule mukaan opettelemaan gospelin laulamista, rytmiä ja liikettä!


Gospelia Kaikille on matalan kynnyksen gospelkuoro, joka kokoaa yhteen satoja gospellaulusta kiinnostuneita aikuisia ympäri pääkaupunkiseudun. Gospelia Kaikille -kuoro on osa Töölön, Lauttasaaren, Kallion ja Paavalin seurakuntien sekä Helsingin tuomiokirkkoseurakunnan yhteistä Gospelia Kaikille -projektia. Jopa kolmestasadasta laulajasta koostuvaan kuoroon ei ole pääsykoetta eikä osallistuminen edellytä sitoutumista. Kuoroa johtaa musiikin maisteri Nina Pakkanen.

Gospelia Kaikille -kuoron harjoituksissa on mukana Gospel Helsinki -kuorolaisia sekä Gospel Helsinki Band. Kauden aikana harjoitellaan 4-5 nykygospellaulua päätöskonserttia varten ja kokeillaan Complete Vocal -tekniikkaa, gospelsoundia ja rytmikkääseen gospellaulamiseen kuuluvaa liikkumista. Nykygospelissa yhdistyvät soul-, blues-, jazz- ja rockmusiikki.

Gospelia Kaikille -kausi huipentuu yhteiskonserttiin Gospel Helsinki -kuoron ja vierailevan sooloartistin kanssa.

Osallistumismaksu on 42 euroa/kausi, tulit mukaan heti ensimmäisellä kerralla tai vasta myöhemmin. Emme kysele osaamistasi tai kuorolaulukokemustasi, sillä kuoro on avoin kaikille.

Olet tervetullut juuri Sinun osaamisellasi!

Syyskauden 2023 päivämäärät ovat

  • sunnuntai 3.9. kello 15-17 Lauttasaaren kirkko
  • sunnuntai 17.9. kello 15-17 Vanhakirkko
  • sunnuntai 1.10. kello 15-17 Paavalin kirkko
  • sunnuntai 29.10 kello 15-17 Kallion kirkko
  • lauantai 11.11. kello 18 konsertti Temppeliaukion kirkossa

Ilmoittautuminen on auki 7.5.2023 alkaen tästä linkistä.
http://www.gospelhelsinki.fi/gospelia-kaikille/

Lisätietoja: gospeliakaikille@gmail.com

12.5.2023 08.00