Gospel Helsinki ottaa uusia laulajia, ilmoittaudu nyt!

Gospel Helsinki -hupparissa seisova vaaleatukkainen ihminen, taustalla kuorolaisia.

Ennakkoluuloton ja rohkea Gospel Helsinki kokoaa yhteen gospelista kiinnostuneita laulajia pääkaupunkiseudulta. Kuoro välittää musiikkinsa kautta Jumalan rakkautta ja evankeliumin ilosanomaa kaikille ihmisille.

Gospel Helsinki rekry 2023

Sykkiikö sydämesi gospelmusiikille? Nyt on aika hakea riveihimme! Haku on 2-vaiheinen.

I vaihe

1. ilmoittaudu osoitteeseen nina.pakkanen@evl.fi ja otsikoi viesti GH REKRY 2023
  2. laita viestiin nimesi ja puhelinnumerosi
  3. kerro itsestäsi ja miksi haet juuri Gospel Helsinkiin
  4. kerro stemma, jjohon haet (sopraano, altto1, altto2, tenori, basso)

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostitse linkin koelaulumateriaaliin. Koenauha pitää jättää 6.12.2022-6.1.2023 välisenä aikana. Kaikille koenauhan jättäneille lähetetään tieto koelauluun kutsutuksi tai kutsumatta tulemisesta keskiviikkoon 11.1.2023 mennessä.

II vaihe

Koelaulu pidetään Helsingissä lauantaina 14.1.2023 kello 12-16(17). Koelaulun tulokset ilmoitetaan lauantaihin 14.1.2023 kello 21 mennessä.

Gospel Helsinki on Töölön seurakunnan yhteiskristillinen kuoro, joka haluaa edistää ihmisten, kansojen ja kulttuurien yhteyttä sekä ihmisten välistä rakkautta ja tasa-arvoa. Gospel Helsinki on poliittisesti sitoutumaton kuoro. Kuoroa johtaa Töölön seurakunnan A-kanttori, musiikin maisteri Nina Pakkanen. Hän johtaa Gospelia Kaikille -projektia 2020-2023.

10.11.2022 08.38