Ruokailuja ja ruokajakoja Helsingin seurakunnissa syyskaudella 2022

14.9.2022 09.10

Syömään! Kirkoilla voit istahtaa valmiiseen pöytään tai ostaa ruokaa mukaan.

Helsingin kirkoilla on tarjolla edullisia ruokailuja. Pääset edulliselle lounaalle ja saat kaupan päälle ruokaseuraa. Tai miten olisi iltaruoka, työpäivän jälkeen, lasten kanssa tai ilman? Tai jos popsit mielelläsi puuroa tai pannaria, niitäkin löytyy. Monin paikoin voit ostaa aterian myös mukaan.

Seurakuntien Waste&Feast-hävikkiruokaravintolat valmistavat ateriat mahdollisimman pitkälti kauppojen ja valmistajien hävikkiruuasta nuoria työelämään tukien. Monissa muissakin ruokailuissa hyödynnetään hävikkiä. Hävikistä laatua lautaselle - edullisesti ja ekologisesti!

Ruokailut ovat kaikille avoimia. Kirkkoon ei tarvitse kuulua eikä vakaumusta tai taloudellista tilannetta kysytä.

Ruokajakeluista voit hakea ruokatavaraa kotiin. Ne löytyvät samasta listauksesta.

Voit selata seurakuntien ruokailuja tästä linkistä.

Ruokailutiedot on koottu myös tulostettavaan esitteeseen. Linkki pdf-tiedostoon tässä.

Ruoka-apu.fi-sivustolta löydät monen muunkin toimijan ruokajakeluja.