Lasten päiväkerhoon ilmoittautuminen alkaa 1.4.2022

22.3.2022 08.00

Seurakuntamme päiväkerho Nallet on 2,5–5-vuotiaiden päiväkerhoryhmä, joka tarjoaa laadukasta ja virikkeellistä varhaiskasvatusta.

Päiväkerho kokoontuu neljästi viikossa maanantaista torstaihin kello 9–12 Töölön kirkolla, Topeliuksenkatu 4.

Lukukausimaksu on kahtena päivänä viikossa osallistuvalta lapselta 60 euroa, kolmena päivänä osallistuvalta 90 euroa ja neljänä päivä osallistuvalta 120 euroa.

Kerhossa koetaan oppimisen iloa ja leikin riemua. Lapsi saa myös uusia ystäviä Nallekerhossa askartelun, laulamisen, musisoinnin ja leikin lomassa.

Lue lisää Nalleista tästä linkistä.

Ilmoittautuminen Nalleihin

Päiväkerho Nalleihin haetaan huhtikuussa lukuvuodeksi kerrallaan Helsingin seurakuntien sähköisessä asiointipalvelussa. Syyskaudelle 2022 ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 1.4. tälle sivulle ja jatkuu huhtikuun loppuun asti.

Nallekerholaisia Töölön kirkolla. Kuva Töölön seurakunnan kuvapankki / Satu Antila.