Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Katri Lehtola (Keksi)

Kouluikäisten kurssit Töölön seurakunnassa

Kouluikäisten kursseilla keskitytään tiettyyn teemaan. Kursseja ohjaavat pääsääntöisesti seurakuntamme työntekijät. Kursseille ilmoittaudutaan Helsingin seurakuntien sähköisessä asiointipalvelussaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Ilmoittautumisajan umpeuduttua vapaita paikkoja voi tiedustella varhaisnuorisotyönohjaajiltamme. Lue tarkemmat tiedot tiloista verkkosivujemme Kirkot ja tilat -osiosta.

Taidekurssit

1.–4.-luokkalaisille suunnattuja taidekursseja ohjaavat lastenohjaajat Pirjo Salmela ja Hanna Ristola. Kurssimaksu 10 euroa sisältää materiaalit ja pienen välipalan.

Leivontakurssit

Leivontakursseja ohjaa varhaisnuorisotyönohjaaja Anu "Porkkis" Aalto. Kurssimaksu 10 euroa sisältää materiaalit ja pienen välipalan.

• Leivontakurssi ti 12.1.–2.3.2021 klo 14–15.30, Fokus (kurssi ei kokoonnu talvilomaviikolla 8)
  • Äitienpäiväkakkukurssi ti 4.–ke 5.5. klo 14–16, Fokus
  • Äitienpäiväkakkukurssi ke 6.–to 7.5. klo 14–16 Meilahden kirkko.

Käsityökurssit

1.–4.-luokkalaisille suunnatut käsityökurssit ovat sisällöiltään samat. Yhteen ryhmään mahtuu viisi lasta. Käsityökursseja ohjaavat nuoret kerhonohjaajat apunaan nuorisotyönohjaaja Karoliina Aalto. Kurssimaksu 10 euroa sisältää materiaalit ja pienen välipalan.

Lisätietoja:

Anu "Porkkis" Aalto, varhaisnuorisotyönohjaaja