Kuva: Helsingin seurakuntayhtymän kuvapankki / Elina Manninen (Keksi)

Koululaisten iltapäivätoiminta Töölön seurakunnassa

Seurakuntamme järjestää iltapäivätoimintaa 1. ja 2.-luokkalaisille koululaisille sekä Meilahden kirkolla että Töölön kirkon lastentilassa koulupäivisin kello 12–17. Iltapäivätoiminta toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

Iltapäivätoimintaan haetaan keväisin Helsingin kaupungin verkkosivuilla. Iltapäiväkerhoja ohjaavat seurakuntamme lastenohjaajat.  Lue tarkemmat tiedot tiloista verkkosivujemme Kirkot ja tilat -osiosta.

Koululaisten iltapäiväkerho on lapselle turvallinen paikka koulun jälkeen. Iltapäivätoiminnan tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä sekä luoda hyvä pohja kasvulle ja oppimiselle. Iltapäiväkerhossa kiinnitetään huomiota leikkiin, luovuuteen, kädentaitoihin, myönteisiin elämyksiin ja liikuntaan sekä sisällä että ulkona. ltapäiväkerhossa on mahdollisuus tehdä myös läksyjä.

Iltapäiväkerhomaksu sisältää välipalan. Iltapäiväkerhon laskutiedot lähetetään huoltajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Ota yhteyttä laskutukseen liittyvissä kysymyksissä Helsingin seurakuntayhtymän talousassistentti Anna Österholmiin, anna.osterholm@evl.fi tai puh. 050 347 0793.

Meilahden kirkon iltapäiväkerho (Jalavatie 6 B)

Puh. 050 466 4843.

Ohjaajat:

Reija Lind, lastenohjaaja
reija.lind@evl.fi

Arja Lounio-Jääskä, lastenohjaaja
puh. (09) 2340 4761
arja.lounio-jaaska@evl.fi

Töölön kirkon Iiltapäiväkerho (Topeliuksenkatu 4)

Puh. 050 380 1912.

Ohjaajat: