Pienten askelten tuki (ryhmä ei kokoonnu 24.2.)

la 24.2. klo 11.00 – 12.30

Terapeuttinen tukiryhmä

Ryhmän tarkoitus on tarjota psykologista tukea ja rohkaisua sinulle, joka haluat tutkia toiveitasi ja unelmiasi ja haluat aktiivisesti tavoitella pieniä askeleita, jotka auttavat sinua voittamaan esteet ja saavuttamaan elämän, jonka haluat ja ansaitset. Tämä tukiryhmä on suunniteltu tarjoamaan toisaalta ryhmän tukea ja apua esteiden voittamiseksi ja toisaalta mahdollistaa henkilökohtaista itsetutkiskelua ja luovaa ilmaisua.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa kuusi kertaa. Ryhmä aloittaa lauantaina 3.2. klo 11–12.30 ja viimeinen kokoontumiskerta on 23.3. Ryhmällä on tauko 24.2. ja 9.3. Yhden kerran kesto on 1,5 tuntia. Ryhmän koko on 3–10 henkilöä.

Kokoontumiskerrat jakautuvat kahteen 40 minuutin jaksoon, joiden välissä pidetään 10 minuutin tauko. Ryhmä on maksuton ja harjoitteissa käytettävät materiaalit ovat kaikkien saatavilla. Omiakin materiaaleja voi käyttää.

Ryhmän vapaaehtoisena ohjaajana ja moderaattorina toimii diakoni ja terapeuttiopiskelija Lotta Jensen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen 31.1. mennessä, lotta.jensen@evl.fi tai p. 044 7191 451.

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokuksen toiminnasta vastaava, lapsi- ja perhetyön pappi. Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!