Messu Temppeliaukion kirkossa klo 10

su 17.12. klo 10.00 – 11.30
Kuvassa Temppeliaukion kirkon alttari, jossa palaa kaksi kynttilää.

Temppeliaukion kirkko

3. adventtisunnuntai. Tehkää tie Kuninkaalle. Kauneimmat Joululaulut-messu.

L: Otto Alanen, s: Markus Lehtimäki, k: Tuomas Karjalainen, u: Pete Vuorio.

Kolehti: Kristillisen kasvatuksen vahvistamiseksi kodeissa ja seurakunnissa kartoittamalla ja kehittämällä uudenlaisten messuyhteisöjen piirissä löydettyjä toimintamalleja laajempaan käyttöön. Hengen uudistus kirkossamme ryn kautta.

Messun jälkeen kirkkokahvit seurakuntasalissa.

Kuva: Juha Martinmaa

hallintokappalainen
Lutherinkatu 3

Temppeliaukion kirkko Hallintopastori, seurakuntaneuvoston sihteeri

Olen 45-vuotias pappi. Temppeliaukion kirkossa olen palvellut vuodesta 2008. Työssäni olen vuosien varrella ollut mukana monella työalalla kasvatustyöstä julistustyön johtoon. Nykyisin toimin seurakunnan hallintopastorina. Keskeisintä työssäni on aina ollut seurakuntaelämän ydin: Jumalanpalveluselämä ja toimitukset. Erityisesti niiden kautta kohtaamme seurakunnan koko kirjon vauvasta vaariin. Minut voi työssäni parhaiten tavoittaa juuri Temppeliaukion kirkosta tai myös seurakuntamme muiden kirkkojen palveluksista.

Harrastuksiini kuuluvat klassinen laulu, käsityöt, luonto ja liikunta eri muodoissaan. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kolme poikaa. Vapaa-ajalla minut saattaa bongata kalastamasta poikieni kanssa Helsingin rannoilla tai tarkkailemasta lintuja jollain Helsingin ja Espoon parhailla lintupaikoilla.