Fokuksen puurojuhla

ke 13.12. klo 17.00 – 18.00

Kaikenikäisten pasilalaisten yhteinen juhla

Laulua ja yhteistä ohjelmaa seurakuntatila Fokuksessa Mall of Triplan viidennessä kerroksessa. Mukaan mahtuu 50 ennakkoon ilmoittautunutta.

Ilmoittautuminen 27.11.-8.12. klo 12.00 - 16.00 paikan päällä Fokuksessa tai soittamalla Fokukseen p. 050 526 7007.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Musiikki Musiikki

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokuksen toiminnasta vastaava, lapsi- ja perhetyön pappi. Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!