Lähetyksen kädentaitopiiri

ti 12.12. klo 17.00 – 19.00
neulelanka

Tuomaankirkon seurakuntasali

Käsitöistä innostuneiden yhteinen käsityö-ilta järjestetään syksyllä neljä kertaa. Käsitöiden tekemisen ohessa vaihdetaan kuulumisia ja nautitaan yhdessäolosta.

Käsitöiden tekeminen on hauskaa. Voit olla vasta-alkaja tai sitten jo pitempään käsitöitä harrastanut. Lähetyksen kädentaitopiirissä pääset osallistumaan myös hyväntekemiseen.

Ei ilmoittautumista.

• Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Jalavatie 6 b

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina autan ihmisiä etsimään tehtävää seurakunnassa. Töölön seurakunnassa on paljon vapaaehtoistehtäviä, joten meiltä löytyy tekemistä erilaisiin elämäntilanteisiin. Vastaan Töölön ja Temppeliaukion kirkkojen vapaaehtoistoiminnasta. Lisäksi työhöni kuuluu diakonian vapaaehtoistoiminta, mikä tarkoittaa esimerkiksi vapaaehtoisten etsimistä juttu- ja ulkoiluseuraksi vanhuksille. Teen työtä myös vapaaehtoistoiminnan tiimin viestinnän parissa.

Otathan yhteyttä, jos haluat kysyä ja keskustella vapaaehtoistoiminnasta.

Vapaa-ajalla juttelen muiden vanhempien kanssa hiekkalaatikon reunalla. Luen kirjoja ja seuraan uutisia.