Ilmastovalintatalo

ke 20.9. klo 12.00 – 16.00

Fokus

Toivon etsimistä ilmastoahdistukseen

Ilmastonmuutoksen vaikutukset näkyvät ympäri maailmaa. Sään ääri-ilmiöt ovat lisääntyneet ja olosuhteet muuttuneet ennustamattomiksi. Vaikutukset koskettavat eniten kaikkein heikoimmassa asemassa olevia, jotka ovat vaikuttaneet ilmastonmuutoksen syntyyn vähiten. Ilmastonmuutoksen ympärillä pyörivä keskustelu voi aiheuttaa huolta ja toivottomuutta.

Ilmastovalintatalon avulla tuomme toivoa, meillä jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa! Pienten arkipäiväisten valintojen kautta voimme pienentää hiilijalanjälkeämme ja olla mukana ehkäisemässä ilmastonmuutoksen vaikutuksia.

Käy ostoksilla ilmastovalintatalossa ja tutki, miten omat valintasi vaikuttavat ilmastoon. Ilmastovalintatalo on avoinna Fokuksessa 18.-22.9. päivittäin klo 12-16.00. Voit samalla tutustua Suomen Lähetysseuran ilmastotyöhön.

  • Nuorille Nuorille
  • Aikuisille Aikuisille
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

seurakuntapastori
(09) 2340 4725
Pasilan Asema-aukio 1 A
00520 Helsinki

Fokuksen toiminnasta vastaava, lapsi- ja perhetyön pappi. Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!