Waste & Feast Café Töölö

ke 25.1. klo 14.00 – 16.00

Töölön kirkon seurakuntasali

Vapaaehtoisten ylläpitämässä kahvilassa voit viettää aikaa ja kahvitella pikkurahalla.

Café Töölö on kaikille avoin seurakunnan kahvila. Osallistumme ruokahävikin vähentämiseen ja tarjoamme yritysten lahjoittamia kahvilatuotteita. Varaa kolikoita mukaasi. Sinua palvelevat seurakunnan vapaaehtoiset, joilla on aikaa myös jutella kanssasi. Töölön kirkon seurakuntasaliin pääsee kulkemaan niin rollaattorilla kuin lastenvaunuillakin luiskaa pitkin. Kahvilaan voi tulla yksin tai ystävien kanssa ja meillä saa viihtyä vaikka koko aukioloajan.

vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Jalavatie 6 b

Vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina autan ihmisiä etsimään tehtävää seurakunnassa. Töölön seurakunnassa on paljon vapaaehtoistehtäviä, joten meiltä löytyy tekemistä erilaisiin elämäntilanteisiin. Vastaan Töölön ja Temppeliaukion kirkkojen vapaaehtoistoiminnasta. Lisäksi työhöni kuuluu diakonian vapaaehtoistoiminta, mikä tarkoittaa esimerkiksi vapaaehtoisten etsimistä juttu- ja ulkoiluseuraksi vanhuksille. Teen työtä myös vapaaehtoistoiminnan tiimin viestinnän parissa.

Otathan yhteyttä, jos haluat kysyä ja keskustella vapaaehtoistoiminnasta.

Vapaa-ajalla juttelen muiden vanhempien kanssa hiekkalaatikon reunalla. Luen kirjoja ja seuraan uutisia.