Äijäkuppila

ke 25.1. klo 13.00 – 15.00

Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti

Äijäkuppila keskiviikkoisin klo 13-15, äijäkuppila kokoontuu aikavälillä 18.1.-10.5.2023. Voit viipyä hetken ja hörpätä kahvit tai istahtaa pitemmäksi aikaa. Tavata tuttuja ja tuntemattomia. Kupin äärellä voit lukea päivän lehdet, kuulla ja kertoa päivän kuulumiset. Kuppilassa ei tyrkytetä muuta kuin kahvia.

Äijäkuppilaa vetää Töölön seurakunnan vapaaehtoinen Paavo Ripatti. Kaikki äijät tervetuloa!

suntio
Jalavatie 6 b

Meilahden kirkko Meilahti-Fokus-Rasti - suntioryhmän vetäjä Vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

Olen työskennellyt suntiona tammikuusta 2020 lähtien. Varsinainen toimipisteeni on Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti, mutta tarvittaessa olen työvuorossa myös muissa toimipisteissämme, lähinnä Fokuksessa ja Meilahden kirkolla. Olen aiemmin työskennellyt Kirkko Helsingissä yhteisessä seurakuntatyössä viisitoista vuotta enimmäkseen vapaaehtoistoiminnan parissa. Työajastani on täällä Töölössäkin varattu puolet vapaaehtoistoiminnan toteuttamiseen, tukemiseen ja kehittämiseen erityisesti suntion työn näkökulmasta.

Työssä parasta on vaihtelevat työtehtävät ja kohtaamiset ihmisten kanssa, kulkeminen hetken matkaa mukana arjessa ja juhlassa, ilossa ja surussa. Ja se että saa valmistella tilan aina kulloisenkin tilaisuuden osallistujia varten yksilölliset tarpeet huomioiden, jotta kaikkien on helppoa ja turvallista tulla ja olla.

Vapaa-aika kuluu musiikin, teatterin, elokuvien ja käsitöiden parissa. Pitkät iltakävelyt rentouttavat mielen ja kehon.

On ilo palvella!