Kauneimmat joululaulut -karaoke

ti 29.11. klo 16.00 – 18.00
Kauneimmat joululaulut -karaoke musiikkimuseo Famessa 29.11. klo 16-19

Musiikkimuseo Fame Mall of Tripla, 3. krs

Tekojen tiistai 29.marraskuuta muistuttaa antamisen ja yhteisön voimasta. Teemapäivän kunniaksi Lähetysseura, Töölön seurakunta ja musiikkimuseo Fame tempaisevat maailman lasten hyväksi järjestämällä joululaulukaraoken. Karaoken artistivieraana on Pepe Willberg. Omia tulkintojaan joululauluista pääsee myös esittämään yleisö lahjoittamalla keräykseen 2 euroa - toki enemmänkin voi lahjoittaa.

Joulutunnelmaan pääsee virittäytymään Musiikkimuseo Famen aulassa, johon yleisöllä on vapaa pääsy. Karaoken kuuntelijoille on tarjolla glögiä ja piparkakkuja.

Tapahtumapäivänä on mahdollisuus tutustua Famen näyttelyihin normaalia edullisemmmin. Pääsylipun hinta on 15 euroa (normaalisti 25 euroa), josta 5 euroa lahjoitetaan Lähetysseuran kautta maailman lapsille. Pääsylipputarjous on voimassa koko päivän.

Tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä Kauneimmat joululaulut-keräykseen.  Varoilla kehittyvien maiden lapset saavat koulutusta, terveyttä ja turvaa.

• Musiikki Musiikki

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Tripla Pasilassa, lapsi- ja perhetyön pappi Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!