Äijäkuppila

ke 26.10. klo 13.00 – 15.00

Ruskeasuon seurakuntakeskus Rasti

Voit viipyä hetken ja hörpätä kahvit tai istahtaa pitemmäksi aikaa. Tavata tuttuja ja tuntemattomia. Kupin äärellä voit lukea päivän lehdet, kuulla ja kertoa päivän kuulumiset. Kuppilassa ei tyrkytetä muuta kuin kahvia.

Vapaaehtoisena vetäjänä Paavo Ripatti.

johtava vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
Jalavatie 6 B

Meilahden kirkko Vapaaehtoistoiminnan tiimin tiimivastaava

Olen vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, jonka työnä on huolehtia ja mahdollistaa seurakuntalaisten ja alueella asuvien ihmisten seurakunnan toimintaan mukaan pääseminen toiminnan ja tekemisen kautta.  Töölön seurakunnassa on noin 50 eri vapaaehtoistehtävää, joten kaikille kiinnostuneille löytyy kyllä jokin tekemisen paikka. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa vapaaehtoistoimintaan liittyvissä asioissa.

Minuun voi törmätä Meilahden -ja Tuomaan kirkoilla, Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastissa ja kauppakeskus Triplan monitoimitila Fokuksessa, joissa pääsääntöisesti työskentelen vapaaehtoisten parissa. Kollegani vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Mari Munne-Kärkelän vastuulla on vapaaehtoistoiminta Töölön ja Temppeliaukion kirkoilla.

Vapaa-ajalla käyn torjumassa kiekkoja Helsingin jäähallissa ja talvella käyn avantouimassa Munkassa. Luonnossa liikkuminen on myös tärkeää minulle.