Jooga ja hiljentyminen

ma 10.10. klo 19.00 – 20.30

Fokus

Joogassa pääsemme fyysisen harjoituksen kautta hiljentymään itsemme ääreen ja luomaan yhteyttä kehoon, mieleen ja sisimpäämme. Ohjaajana Ursula Aaltonen. Kurssimaksu 60€, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 45€. Lisätiedot virva.krans@evl.fi, syyskausi 29.8.-12.12., ei 5.12. Ilmoittautuminen 15.8. alkaen seurakunnan nettisivujen kautta.

Jooga maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Tripla Pasilassa, lapsi- ja perhetyön pappi Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!