Mystiikan Akatemia

la 8.10. klo 9.30 – 13.00

Fokus

8.10. Todellisuus on valoa ja verhoja – Luther osana mystiikan augustiinolaista koulukuntaa – Ilmari Karimies Mystiikan akatemiassa syvennytään eri henkisten perinteiden, erityisesti kristinuskon mystiikkaan ja spiritualiteettiin maanläheisellä tavalla korkeatasoisten asiantuntijoiden johdolla. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille mystiikasta ja spiritualiteetin teologiasta kiinnostuneille ja pääajatuksena on tarjota innostavia ideoita, tietoa ja näkökulmia oman henkisen elämän tukemiseksi. Mystiikan akatemian luennot ovat avoimia kaikille vakaumuksesta ja katsomuksesta riippumatta.

Osallistumismaksu 12€, sisältää kahvin ja teen. Ilmoittautuminen ja tarkemmat tiedot luennoista hiljainentila.fi. Mystiikan akatemian luennot tallennetaan ja niitä on mahdollisuus seurata jälkikäteen! Voit tilata etäkatseluoikeudet www.hiljainentila.fi.

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Tripla Pasilassa, lapsi- ja perhetyön pappi Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!