Meilahden yhteinen lounas

ke 14.9. klo 11.30 – 13.00

Meilahden kirkon takka-aula

Tervetuloa yhteiselle lounaalle Meilahden kirkolle keskiviikkoisin 11.30-13. Hyödynnämme ruoanlaitossamme ruokahävikkiä yhteistyössä Stadin safkan kanssa. Aterian hinta on aikuiselta 2€ ja alle 12-vuotiailta lapsilta 1€.

Meilahden yhteinen lounas kutsuu sinut aterioimaan edullisesti Meilahden kirkolla keskiviikkoisin 11.30-13. Syyskauden ateriapäivät ovat 14.9, 28.9, 12.10, 26.10, 9.11 ja 23.11. Aterian hinta on 2€ aikuiselta ja alle 12-vuotiaat syövät 1€:n hintaan. Lisäksi on mahdollisuus ostaa viiden kerran ateriakortteja 10€:n hintaan.

Hyödynnämme ruokahävikkiä, mikä vaikuttaa myönteisesti ilmastonmuutoksen hidastamiseen. Ruokailuissamme yhteisöllisyys on keskiössä, mikä lisää ihmisten hyvinvointia. Emäntämme valmistavat ruokamme kauppojen ja elintarvikevalmistajien hävikkiä hyödyntäen. Yhteistyökumppaninamme on Stadin safka, joka koordinoi Helsingissä ruokahävikin hyödyntämistä. Meillä ei ole ruokalistaa, mutta meillä on aina maistuvaa ruokaa.

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

johtava vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
(09) 2340 4751
Jalavatie 6b
00270 Helsinki

Meilahden kirkko Vapaaehtoistoiminnan tiimin tiimivastaava.

Olen vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, jonka työnä on huolehtia ja mahdollistaa seurakuntalaisten ja alueella asuvien ihmisten seurakunnan toimintaan mukaan pääseminen toiminnan ja tekemisen kautta.  Töölön seurakunnassa on noin 50 eri vapaaehtoistehtävää, joten kaikille kiinnostuneille löytyy kyllä jokin tekemisen paikka. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa vapaaehtoistoimintaan liittyvissä asioissa.

Minuun voi törmätä Meilahden -ja Tuomaan kirkoilla, Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastissa ja kauppakeskus Triplan monitoimitila Fokuksessa, joissa pääsääntöisesti työskentelen vapaaehtoisten parissa. Kollegani vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Mari Munne-Kärkelän vastuulla on vapaaehtoistoiminta Töölön ja Temppeliaukion kirkoilla.

Vapaa-ajalla käyn torjumassa kiekkoja Helsingin jäähallissa ja talvella käyn avantouimassa Munkassa. Luonnossa liikkuminen on myös tärkeää minulle.