Opastus suomeksi: Temppeliaukion kirkko 15 minuutissa

to 25.8. klo 16.00 – 16.15

Temppeliaukion kirkko

Tule kuulemaan tärkeimmät yksityiskohdat Temppeliaukion kirkon arkkitehtuurista ja historiasta!

Osta lippusi etukäteen Temppeliaukion kirkon asiakaspalvelusta aukioloaikoinamme.

INFO:
Yhteyshenkilö: Anna Tilli
Puh: +358 50 470 1080
E-mail: anna.tilli@evl.fi

Hinnasto: 10 € / aikuinen (sis. vierailumaksu), alle 18-vuotiaat 5 € / hlö, Museokortilla ja Helsinki Cardilla 2 € / hlö

pääopas / Senior Guide
Lutherinkatu 3

Temppeliaukion kirkon opastusten koordinointi / Booking of guided tours at Temppeliaukio Church

Työskentelen Temppeliaukion kirkon pääoppaana. Suunnittelen ja kehitän Temppeliaukion kirkon turistityötä yhteistyössä palvelupäällikön ja muun taitavan tiimimme kanssa. Toimin vakituisista ja osa-aikaisista työntekijöistä koostuvan opasjoukkomme ryhmänvetäjänä.

Vastaan Temppeliaukion kirkon opastustoiminnan koordinoinnista ja sisällöistä. Voit varata meiltä opastuksen suomen, ruotsin ja englannin lisäksi lukuisilla muilla kielillä – kysy mieluusti lisää!

Työhöni sisältyy laajasti myös viestinnällisiä tehtäviä: muun muassa Temppeliaukion kirkon omien kotisivujen temppeliaukionkirkko.fi sisältöjen päivitykseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä minuun.

Lämpimästi tervetuloa Temppeliaukiolle!