Sid Hillen konserttisarja / Sid Hille's concert series

ti 16.8. klo 10.15 – 11.30

Temppeliaukion kirkko

Pianisti Sid Hille soittaa monipuolista, meditatiivista musiikkia kirkon flyygelillä. Pianist Sid Hille plays versatile, meditative music on the church´s grand piano.

Pianisti Sid Hille soittaa monipuolista, meditatiivista musiikkia kirkon flyygelillä. Konsertissa kuullaan sekä artistin omaa että muiden tuotantoa. Kirkon aulassa on myynnissä Hillen levytuotantoa, mm. Temppeliaukiolla nauhoitetut CD:t.

Pianist Sid Hille plays versatile, meditative music on the church´s grand piano. Both his own and compositions by others. The artist´s recordings are for sale in the church´s souvenir shop, including live recordings on location at Temppeliaukio.

Liput: vierailumaksulla 5 € / Tickets: for the entrance fee 5 €

• Musiikki Musiikki

pääopas / Senior Guide
Lutherinkatu 3

Temppeliaukion kirkon opastusten koordinointi / Booking of guided tours at Temppeliaukio Church

Työskentelen Temppeliaukion kirkon pääoppaana. Suunnittelen ja kehitän Temppeliaukion kirkon turistityötä yhteistyössä palvelupäällikön ja muun taitavan tiimimme kanssa. Toimin vakituisista ja osa-aikaisista työntekijöistä koostuvan opasjoukkomme ryhmänvetäjänä.

Vastaan Temppeliaukion kirkon opastustoiminnan koordinoinnista ja sisällöistä. Voit varata meiltä opastuksen suomen, ruotsin ja englannin lisäksi lukuisilla muilla kielillä – kysy mieluusti lisää!

Työhöni sisältyy laajasti myös viestinnällisiä tehtäviä: muun muassa Temppeliaukion kirkon omien kotisivujen temppeliaukionkirkko.fi sisältöjen päivitykseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä minuun.

Lämpimästi tervetuloa Temppeliaukiolle!