Pilates ja mindful stretching kesäkurssi

su 5.6. klo 17.30 – 19.00

Fokus

Nämä kaksi harjoitusta peräkkäin muodostavat ihanteellisen yhdistelmän, joka sekä vahvistaa että palauttaa kehoa, mieltä ja hermostoa. Opettajana sertifioitu Mindfulness- ja PilatesHealth-opettaja Kati Boijer-Spoof Heikinheimo Virkisteriltä. Lisätiedot kati@virkisteri.fi tai virva.krans@evl.fi.

Voit osallistua molempiin ryhmiin tai vain toiseen. Yhden kurssin hinta on 29 euroa ja molemmat kurssit yhteensä maksavat 39 euroa.
Ilmoittautuminen nettisivujemme kautta -etusivulla on uutinen, jossa lisää tietoa ja ilmoittautumislinkit.

Pasilan Asema-aukio 1 A

Fokus Mall of Tripla Pasilassa, lapsi- ja perhetyön pappi Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!