Helatorstain Rukousmessu

to 26.5. klo 17.00 – 18.30
Kuvassa bändi soittaa ja etualalla näkyy kohotettuja käsiä.

Töölön kirkko

Osallistu paikan päällä tai verkossa
Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tapahtuma toistetaan ulkoisessa palvelussa

Tapahtuma tallennetaan

Vapaamuotoinen iltamessu rukousmessubändin swengissä.

Rukousmessussa voit kirjoittaa oman rukousaiheesi, saada öljyllä voitelun ja halutessasi puolestasi rukoillaan. Tule rauhalliseen hiljentymishetkeen ja kohtaa Mestari ehtoollisella. Messun jälkeen yhteisöllisyys jatkuu kuuman kupin ääressä seurakuntasalissa.

Rukousmessuun voit osallistua myös suorassa lähetyksessä (live-stream) Töölön seurakunnan YouTube-kanavalla. Tallenne messusta on katsottavissa samalla kanavalla kahden viikon ajan messun jälkeen.

Rukousmessut suunnitellaan ja toteutetaan mukavalla joukolla vapaaehtoisia ja työntekijöitä. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan sekä  osallistujaksi että vapaaehtoiseksi.

* * *

Haluatko mukaan vapaaehtoiseksi suunnittelemaan ja toteuttamaan rukousmessua?

Suunnittelemme tätä rukousmessua yhdessä ke 18.5.2022 klo 18 Töölön kirkolla.

Soita tai lähetä meille sähköpostia:
*rukousmessu@gmail.com
*Rukousmessun koordinaattori, Antti Sipilä p. 044 2421 005

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

seurakuntapastori
(09) 2340 6352
Mechelininkatu 32 a B
00260 Helsinki

Töölön kirkon alue, nuorisotyön ja partiotoiminnan pappi

seurakuntapastori
(09) 23404726
Mechelininkatu 32 a B
00260 Helsinki

Töölön kirkon alue, yhteiskunnallinen toiminta ja projektit.

Jo partiossa sain nimen Jukkeli,
nyt olen vanha ja karvainen ukkeli.
Töölön tiimissä pelaan pappia,
mut en osaa heittää webbisaitillakaan rappia.
Duuni on haudata, vihkiä ja kastaa,
tsekkaa mitä häiskä kirkon penkistä vastaa.

Olen helsinkiläinen pappi, jolla on paitsi vaimo ja poika myös soutuveneitä, kajakkeja ja surffilautoja. Urani aloitin nuorisopappina vuonna 1998 entisessä Meilahden seurakunnassa ja pappeilen edelleen samoilla hoodeilla nykyisessä Töölön seurakunnassa. Vaikka työtehtäväni ovat vaihdelleet vuosien varrella, halu palvella Jumalaa ja alueen ihmisiä sekä tavoite sanoittaa tuoreella tavalla uskon ydinsanomaa ovat pysyneet.

Kehitän mielelläni yhteisöllistä seurakuntaelämää ja arkea voimaannuttavia juttuja. Myös uudenlaiset messut kiinnostavat. Vuosien varrella olen muun muassa vihkinyt ihmisiä Saana-tunturilla, korjannut leirikeskuksen laituria, järjestänyt ensimmäisiä Metallimessuja, vetänyt raamattupiiriä ja sählykerhoa, ohjannut raamattumeditaatioita Minä Olen -messuilla ja puhunut muutamassa sadassa hartaudessa. Välivuosinani olen reissannut Intiassa ja Israelissa. Nykyään työskentelen maahanmuuttajien kielikahviloiden, pyhiinvaellusreittien ja seurakuntamme rukousmessun parissa. Sulan maan aikaan olen jakanut Seurasaaressa mehua kävelijöille seurakuntamme vapaaehtoisten kanssa ja järjestänyt seurakunnan piknikkejä. Otathan yhteyttä sähköpostitse, mikäli haluat mukaan suunnittelemaan toimintaa!   

Vapaa-ajalla minut löytää usein Helsingin edustalta kajakista. Jos näet Laajalahdella tai Seurasaaren selällä kajakissa oudon purjevirityksen, vilkuta, sillä olen mestoilla. Muita harrastuksiani ovat lukeminen, slangi, frisbeelajit, metsätyöt, retkeily, Lappi, purjehdus ja puuaskartelu.