Levollinen lauantai - Mindfulness ja TRE (tension releasing exercises) työpaja

la 14.5. klo 13.00 – 17.00

Fokus

Mielen ja kehon hyvinvoinnin vahvistaminen hyväksyvän tietoisen läsnäolon eli mindfulnessin ja kehollisen TRE-itsehoitomenetelmän avulla. Päivän aikana käydään läpi sekä mindfulnessin että TRE-itsehoitomenetelmän taustaa ja teoriaa, tehdään useita mindfulness- ja TRE-harjoitteita ja opitaan harjoitusten yhteydessä itsesäätelyä.

Ohjaajana Eeva Honkanummi, sosiaalipsykologi, midfulness-ohjaaja, kognitiivinen lyhytterapeutti ja sertifioitu TRE-ohjaaja. 

Hinta 25€

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 8.5. mennessä hiljainentila.fi/tapahtumakalenteri

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

seurakuntapastori
(09) 2340 4725
Pasilan Asema-aukio 1 A
00520 Helsinki

Fokuksen toiminnasta vastaava, lapsi- ja perhetyön pappi. Pasilan ja Ruskeasuon alue

Toimin pappina Fokuksessa Triplan kauppakeskuksessa. Sieltä minut voi löytää vaikkapa päivystämästä tai lasten kerhoista. Lapsi- ja perhetyö on lähellä sydäntäni ja olen tehnyt sitä jo useamman vuoden ajan. On tärkeää, että voimme seurakuntana olla osana lapsiperheiden elämää. Toimituksissa ja messuissa palvelen eri puolilla Töölön seurakuntaa. Erityisesti kastetoimitukset, joissa kohdataan uuden elämän ihme, puhuttelevat minua. Vastaan messu- ja musiikkielämässä  Länsi-Pasilan ja Ruskeasuon alueista. Teen myös yhteistyötä alueen koulujen ja päiväkotien kanssa. Vapaa-ajalla minut voi löytää esimerkiksi Keskuspuistosta tai Stadikalta, myös lukeminen on minulle mieleistä. Hymyillään, kun tavataan!