Meilahden yhteinen lounas

ke 27.4. klo 11.30 – 13.00

Meilahden kirkon takka-aula

Seurakunnan edullinen ruokailu ruokahävikkiä hyödyntäen.

Ruokailu aloitetaan yhteisellä hartaudella 11.30. Aterian hinta on 2€ aikuiselta ja alle 12-vuotiaalta lapselta 1€. Myynnissä on myös 5 kerran ateriakortteja 10€ hintaan. Ruokailun maksuvälineenä käy käteinen tai ateriakortti, pankki- ja luottokorttimaksaminen ei ole mahdollista. Varaathan tasarahan. Meilahden lounaiden ajankohdat keväällä 2022 ovat 26.1, 2.3, 30.3 ja 27.4

  • Aikuisille Aikuisille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

johtava vapaaehtoistoiminnan koordinaattori
(09) 2340 4751
Jalavatie 6 B
00270 Helsinki

Meilahden kirkko Vapaaehtoistoiminnan tiimin tiimivastaava.

Olen vapaaehtoistoiminnan koordinaattori, jonka työnä on huolehtia ja mahdollistaa seurakuntalaisten ja alueella asuvien ihmisten seurakunnan toimintaan mukaan pääseminen toiminnan ja tekemisen kautta.  Töölön seurakunnassa on noin 50 eri vapaaehtoistehtävää, joten kaikille kiinnostuneille löytyy kyllä jokin tekemisen paikka. Minuun voi olla yhteydessä kaikissa vapaaehtoistoimintaan liittyvissä asioissa.

Minuun voi törmätä Meilahden -ja Tuomaan kirkoilla, Ruskeasuon seurakuntakeskus Rastissa ja kauppakeskus Triplan monitoimitila Fokuksessa, joissa pääsääntöisesti työskentelen vapaaehtoisten parissa. Kollegani vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Mari Munne-Kärkelän vastuulla on vapaaehtoistoiminta Töölön ja Temppeliaukion kirkoilla.

Vapaa-ajalla käyn torjumassa kiekkoja Helsingin jäähallissa ja talvella käyn avantouimassa Munkassa. Luonnossa liikkuminen on myös tärkeää minulle.