Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus

pe 15.4. klo 10.00 – 11.00

Temppeliaukion kirkko

Pitkäperjantai. Jumalan Karitsa.

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus klo 10 Temppeliaukion kirkossa.

L: Otto Alanen, s: Santeri Kaleva, k: Leena Tiitu. Philomela, joht. Marjukka Riihimäki.

Kolehti: Suomen Lähetysseuran antamaan hätäapuun Ukrainassa. Lähetysseuran katastrofirahaston kautta hätäapu toimitetaan perille Ukrainaan Luterilaisen maailmanliiton Maailmanpalvelun välityksellä.

Töölön seurakunnan YouTube-sivusto. Linkki avautuu uudessa välilehdessä

hallintokappalainen
Lutherinkatu 3

Temppeliaukion kirkko Hallintopastori, seurakuntaneuvoston sihteeri

Olen 45-vuotias pappi. Temppeliaukion kirkossa olen palvellut vuodesta 2008. Työssäni olen vuosien varrella ollut mukana monella työalalla kasvatustyöstä julistustyön johtoon. Nykyisin toimin seurakunnan hallintopastorina. Keskeisintä työssäni on aina ollut seurakuntaelämän ydin: Jumalanpalveluselämä ja toimitukset. Erityisesti niiden kautta kohtaamme seurakunnan koko kirjon vauvasta vaariin. Minut voi työssäni parhaiten tavoittaa juuri Temppeliaukion kirkosta tai myös seurakuntamme muiden kirkkojen palveluksista.

Harrastuksiini kuuluvat klassinen laulu, käsityöt, luonto ja liikunta eri muodoissaan. Perheeseeni kuuluu puolison lisäksi kolme poikaa. Vapaa-ajalla minut saattaa bongata kalastamasta poikieni kanssa Helsingin rannoilla tai tarkkailemasta lintuja jollain Helsingin ja Espoon parhailla lintupaikoilla.